Primarul Dragomir declară că la alegerile europarlamentare social-democrații brăileni „nu vor vota o listă comună PSD-PNL, vor vota omul Mihai Tudose”

Primarul Brăilei, Marian Dragomir (PSD), declară că la alegerile europarlamentare din această vară el nu va vota lista comună de candidați PSD-PNL, ci îl va vota pe brăileanul Mihai Tudose, care este pe prima poziție pe acea listă.

Dragomir a făcut această afirmație în cadrul unei recente conferințe de presă, la care a participat și europarlamentarul Mihai Tudose (PSD) și în care au fost întrebări legate de modul în care vor vota social-democrații acea listă comună de candidați, în condițiile în care relațiile dintre PSD și PNL în plan local sunt foarte proaste.

”La Brăila nu o să votăm la europarlamentare o listă a alianței. Eu vă zic din start că la Brăila o să votăm omul Mihai Tudose. Este cel care ne-a adus cea mai mare investiție din România de după Revoluție. Oricât au criticat unii podul, după aceea și-au făcut poze cu el. Și oricât au mai criticat ei după aceea, sigur nimeni nu vrea să dărâmăm podul, pentru că aici vorbim de performanță.

Vorbim de oameni care doar discută și oameni care fac. Asta va face diferența. Nu o să vorbim de liste de partid, nu o să vorbim de altcineva, nu o să vorbim nici de Rareș Bogdan, noi o să vorbim de brăileanul nostru, care este numărul 1 pe lista PSD – PNL la europarlamentare.

La alegerile locale lucrurile sunt foarte clare. La locale nu o să facem niciun fel de înțelegere, nicio negociere și absolut nimic cu PNL, din următoarele motive: n-ar putea să înțeleagă ceea ce noi am dori să facem, pentru că ei nici măcar nu își pot citi ce își scriu singuri, dar să mai și discute cu noi”, a spus Dragomir.