Primarul Dragomir, despre surparea apărută pe Calea Dorobanților, în imediata apropiere a liniei de tramvai: „Se lucrează cu grijă la o adâncime de 5,5 m. Nu s-a întrerupt circulația tramvaiului, nu este niciun fel de risc”

Surparea carosabilului de pe Calea Dorobanților, din zona Apollo, nu are legătură cu proiectul de reabilitare a Căii Dorobanților, aflat în perioadă de garanție – este concluzia trasă de o comisie instituită la nivelul Primăriei Brăila, după ce ieri a avut loc o surpare a șoselei în zona amintită, în apropierea liniei de tramvai. Informația ne-a fost furnizată de primarul Marian Dragomir.

Verificările au fost necesare pentru a se stabili dacă surparea are legătură cu lucrarea celor de la Tancrad – caz în care firma amintită ar fi fost obligată să facă o intervenție în garanție, pe cheltuiala sa – sau dacă are legătură cu o avarie a rețelei vechi de canalizare de pe strada Apollo.

După ce s-au făcut verificările de rigoare, lucrările de reparații au început în cursul zilei de astăzi.

După cum ne-a mai informat edilul șef, „se lucrează cu grijă la o adâncime de 5,5 m”, însă nu s-a considerat necesară întreruperea circulației tramvaiului în acea zonă, pentru că „nu este niciun fel de risc din acest punct de vedere”.