Primarul Dragomir: „Din ce știu eu, începutul noului an școlar nu va fi legat de restricții și măști. Doamne ferește! Nici nu vreau să mă mai gândesc la acele reguli absolut stupide!”

„Din ceea ce știu eu, începutul noului an școlar nu va fi legat de restricții și măști. Doamne ferește! Nici nu vreau să mai aud de așa ceva!” – este răspunsul primarul Brăilei, Marian Dragomir (PSD), care a fost întrebat care sunt semnalele pe care le are cu privire la modul în care se vor derula lucrurile în noul an școlar, în privința unor eventuale reguli sanitare similare celor impuse în anii trecuți.

„Haideți să terminăm cu pandemia și să revenim la normal! Nici nu vreau să mă gândesc la pandemie sau la acele reguli absolut stupide care ne-au ținut în casă, prin care au făcut școala online și alte prostii de genul ăsta. Haideți să ne gândim la un viitor frumos, în care copiii merg la școală, interacționează, se joacă, își fac prieteni, învață în clasă lucruri noi, se distrează, fără mască, fără dezinfectanți și sume exorbitante alocate pentru vaccinuri care zac în rezervele ministerului, dar noi trebuie să le plătim”.

Cât privește faptul că este posibil ca după începerea anului școlar, odată cu răcirea vremii, să se revină la anumite restricții în acest sens, edilul șef a comentat: „Eu nu cred că domnul Rafila (ministrul Sănătății, Alexandru Rafila, PSD – n.r.) va lua astfel de măsuri privind folosirea măștii în clasă, în școală sau alte lucruri de genul ăsta pe care miniștrii PNL abia așteptau să le impună, ca să mai crească profiturile prin buzunarele unora”.