Primarul Dragomir: Este penibil că fostul prefect Boboc a început să se laude cu un proiect care este munca altora

Primarul Brăilei, Marian Dragomir (PSD), se arată mulțumit de faptul că astăzi s-a semnat contractul în valoare de 288 milioane euro pentru „Proiectul regional de dezvoltare a infrastructurii de apă și apă uzată din Județul Brăila”.

După ce în cursul zilei de azi, președintele PNL Brăila, Cătălin Boboc, a anunțat acest lucru ca pe un succes al guvernării liberale, Dragomir a comentat pe o rețea de socializare că „este penibil că fostul prefect Boboc, care habar nu are că acest proiect a fost aprobat încă din 16 noiembrie și nu a participat niciodată la sedințele cu primarii, a început să se laude cu acest proiect, cu munca altora”:  „288 milioane euro – CONTRACT CU FINANȚARE EUROPEANĂ – semnat azi, 3 decembrie 2020, aprobat din 16 noiembrie 2020. Beneficiari – Municipiul Braila, orașele si comunele din Județul Brăila.

Nu am dorit inițial să anunț semnarea «Proiectului regional de dezvoltare a infrastructurii de apă și apă uzată din Județul Brăila» în ultima săptămână de campanie electorală, pentru că meritele nu sunt ale politicienilor, ci ale echipelor de oameni care au lucrat la acest proiect. Pe ei trebuie să îi felicităm, să le mulțumim pentru implicare și le doresc succes.

Ideea a aparținut primarilor din mandatul 2012 – 2016, proiectul a fost scris și depus în mandatul primarilor din perioada 2016 – 2020 și semnarea lui a fost organizată întâmplator în penultima zi de campanie electorală. Întâmplător!!! Deși el a fost aprobat în 16 noiembrie 2020!!!

Este penibil că fostul prefect, Boboc….. dacă vă mai aduceți aminte personajul, care habar nu are că acest proiect a fost aprobat încă din 16 noiembrie și nu a participat niciodată la sedințele cu primarii, a început să se laude cu acest proiect, cu munca altora!!! Incredibil!!!

Stimați politicieni, membri sau susținători ai partidelor, ACEST PROIECT nu este al lui Dragomir, Chiriac, Orban, Boloș, etc ci ESTE PROIECTUL TUTUROR PRIMARILOR DIN JUDEȚUL BRĂILA, PREȘEDINTELUI CONSILIULUI JUDEȚEAN și are ca destinatari locuitorii din Județul Brăila!!! Acest proiect nu trebuie folosit în campania electorală, doar pentru că a fost organizată semnarea cu 3 zile înainte de votul la parlamentare …. se putea semna de mult, dacă nu se încerca politizarea azi.

Eu am semnat azi Contractul de finanțare, deoarece am primit mandat scris de la toți primarii din județul Brăila.
Vă mulțumesc pentru încredere, dar meritele nu sunt ale unei persoane (semnatarului), ci ale tutoror celor implicați.

Revenind, va fi de muncă și efortul aparține oamenilor care nu vor apărea niciodată în prim plan. Pe ei trebuie să îi felicităm!!!

Pentru că în campania electorală ne-am ferit să politizăm anumite evenimente, în prima săptămână de după alegeri o să mai anunțăm un eveniment care deja a fost aprobat.

Dar …. să treacă alegerile ….. și o să mai dăm o veste bună!!!”.