Primarul Dragomir, întrebat pe cine va susține pentru funcția de președinte PSD Brăila: „Eu am candidat în administrație împreună cu domnul Chiriac, suntem în echipă și o să mergem în echipă”

Primarul Brăilei, Marian Dragomir, va susține candidatura colegului său Iulian Chiriac pentru funcția de președinte al Organizației Județene PSD Brăila, la alegerile interne ce vor avea loc, cel mai probabil, în această toamnă.

Dragomir a spus acest lucru astăzi, când a fost întrebat de presă pe cine va susține în cursa pentru funcția amintită: „Eu am candidat în administrație împreună cu domnul președinte al CJ, Iulian Chiriac, suntem în echipă și o să mergem într-o echipă”.

Pe de altă parte, edilul șef a fost întrebat dacă personal, va candida pentru vreo funcție în conducerea PSD Brăila. Acesta a răspuns: ”O să fac această declarație doar după ce o să discutăm cu toții la partid, așa consider că este corect”.

Precizăm că deocamdată, Iulian Chiriac nu și-a anunțat la modul public intenția clară de a candida pentru funcția de președinte al PSD Brăila. În ceea ce-l privește, Dragomir ia în calcul candidatura pentru funcția de președinte al Organizației Municipale PSD Brăila.