PRIMARUL DRAGOMIR: LE ATRAGEM ATENȚIA LIBERALILOR SĂ NU MAI PUNĂ PE LISTE OAMENI CARE ÎNJURĂ BRĂILENII, OAMENI CARE JIGNESC

Primarul Brăilei, Marian Dragomir (PSD), declară că PNL Brăila face dovada calității oamenilor pe care-i promovează în consiliile locale și Consiliul Județean prin faptul că din 4 în 4 ani, ei ajung să retragă câte un candidat care afectează grav imaginea partidului, prin modul în care se manifestă în public. Dragomir face referire la faptul că liberalul Sorin Ioniță a decis să-și retragă candidatura la Consiliul Local Municipal, după ce presa locală a semnalat maniera incalificabilă în care acesta îi jignește pe rețelele de socializare pe cei care au altă opinie decât el, făcând în mod repertat comentarii într-un limbaj suburban.
Dragomir a declarat astăzi, în cadrul unei conferințe de presă: ”Să știți că nu e suficient ca din 4 în 4 ani PNL să retragă câte un candidat. Vă aduceți aminte, acum 4 ani au retras o altă persoană care se poza cu anumite chestii pe nas (consilierul municipal Cătălina Ciocan, candidat pe listele PNL Brăila pentru Camera Deputatilor, care după apariția în presă a unor poze deocheate și-a dat demisia din partid – n.r.); acum l-au retras pe domnul Ioniță, care le scotea pe gură sau le trimitea prin tastatura telefonului. Aceștia sunt oamenii pe care îi au, îi reprezintă, îi folosesc din 4 în 4 ani; și mai sunt și alții ascunși, care comentează de pe conturi false, probabil.
Le atragem public atenția liberalilor să nu mai pună pe liste oameni care înjură brăilenii, oameni care jignesc și care fac parte dintr-o altă categorie socială, nu cea pe care vor să o voteze cu toții.
Vă aduceți aminte, cu domnul Ioniță au fost mi multe episoade, nu doar acesta. Sunt multe jigniri pe care dânsul le-a tot aruncat în spațiul public. Eu nu pot să uit acel episod în care a molfăit o gumă în timpul unei ședințe a Consiliului Local și n-a căutat nimeni să vadă dacă nu ne rămâne acum amintire ceva lipit sub masă, după retragerea lui de pe liste.
Este absolut descalificant faptul că din 4 în 4 ani liberalii folosesc astfel de oameni”.
Întrebat la ce „categorie socială” sugerează că se încadrează Ioniță, edilul șef a răspuns: „La grobieni”.