Primarul Dragomir: „Nu am fost niciodată cu membrii trupei Azur la vreo petrecere pe vreun ponton în municipiul Brăila. Niciodată nu am solicitat vreunei formații ce să cânte sau să facă anumite melodii”

Primarul Brăilei, Marian Dragomir, declară că nu a participat la nicio petrecere pe vreun ponton, că nu consumă alcool, nu a participat la nicio petrecere privată la care a cântat trupa Azur și că nu a solicitat niciunei formații să compună vreo melodie.

Dragomir a făcut aceste precizări astăzi, pentru a nega informațiile obținute de MD Press pe surse, informații potrivit cărora primarul ar fi fost prezent la petrecerea dată recent pe pontonul omului de afaceri Nicu Ardeleanu (PSD), la care au fost prezenți mai mulți lideri PSD Brăila, la care a cântat formația Azur, când președintele PSD Brăila, Iulian Chiriac, le-a cerut celor de la Azur să compună o melodie în care să-l laude pe europarlamentarul Mihai Tudose pentru faptul că a construit podul de la Brăila.

„Eu nu am participat niciodată la vreo petrecere pe vreun ponton, eu nu m-am veselit cu nicio formație pe niciun ponton, nu am consumat băuturi, pentru că toată lumea știe că eu nu consum alcool și nu am fost niciodată cu membrii trupei Azur la vreo petrecere pe vreun ponton în municipiul Brăila.

Niciodată nu am solicitat vreunei formații ce să cânte sau să facă anumite melodii, dar nici nu am fost la petreceri pe pontoane, așa cum în mod fals ați afirmat.

Nu particip la petreceri cu lăutari pe pontoane, așa cum se duc alții prin discoteci, să le cânte la ureche lăutarii, nu merg să mă plimb la pod cu niciun ponton și nu am fost niciodată cu vreun ponton în vizită cu formații artistice la pod și nici nu se confirmă lucrurile false pe care le-ați afirmat despre mine și aștept să recunoașteți că ori sursa dvs a fost una mincinoasă, ori pur și simplu ați inventat aceste lucruri”, a spus Marian Dragomir.

În articolele publicate pe acest subiect, MD Press a precizat că informațiile au fost obținute pe surse. Nu am susținut în niciun moment că primarul Marian Dragomir ar fi consumat alcool și nici că Dragomir ar fi cerut formației Azur să cânte ceva sau să compună vreo melodie. Tot ce am scris în legătură cu Marian Dragomir a fost că potrivit informațiilor pe care le-am obținut de la surse din interiorul PSD Brăila, primarul ar fi fost prezent la acea petrecere.

Articole asemănătoare

Lasă un răspuns