PRIMARUL DRAGOMIR: PE DOROBANTI SI CALARASI DESZAPEZIM NOI TROTUARELE; IN REST, LE DESZAPEZITI VOI!

Chiar daca teoretic, potrivit legislatiei in vigoare, cade in sarcina proprietarilor de locuinte, magazine sau firme sa deszapezeasca trotuarul in dreptul acestor spatii, primarul Brailei, Marian Dragomir vrea ca in aceasta iarna sa incerce o varianta noua de lucru pe arterele principale, pentru a se asigura ca trotuarele sunt curatate bine de zapada si gheata.

“Avem marile artere precum Dorobanti, Calarasi, unde trebuie sa  intervenim noi, pentru a nu exista anumite riscuri. Am constatat ca de cele mai multe ori, unii sunt specialisti la a da indicatii despre deszapezire, dar ei nu isi dau zapada nici din fata portii”, a declarat astazi edilul sef.

Daca pentru arterele mentionate, Primaria va apela la deszapezirea mecanizata, ca sa se poata circula in siguranta, pentru restul strazilor, ramane in sarcina cetatenilor sa faca deszapezire la lopata, iar daca nu o vor face, acestia risca, la fel ca in anii trecuti, sa fie amendati pentru ca in dreptul casei, magazinului sau firmei lor, trotuarul nu este curatat.