PRIMARUL DRAGOMIR (PSD): PE 27 SEPTEMBRIE SE NUMĂRĂ BOBOCII. UNII VOR IEȘI JUMULIȚI

„Primarii din județ au spus că o să-și facă toate calculele, ca să vadă dacă pot să acopere aceste cheltuieli suplimentare legate de începerea noului an școlar, dar n-o să poată să le acopere” – este declarația președintelui CJ Brăila, Iulian Chiriac (PSD).

Șeful județului a fost întrebat ce semnale are de la primarii din județ cu privire la asigurarea fondurilor necesare pentru achiziționarea măștilor destinate elevilor și a spus că este sceptic din acest punct de vedere, fiindcă este vorba de sume mari.

El a amintit, în acest context, de contracandidatul sau în cursa pentru președinția CJ, Cătălin Boboc (PNL), care declara că CJ poate asigura fonduri pentru a susține primăriile: „Îi aduc la cunoștință că el a fost președintele Comisiei Juridice din Senat, el ar trebui să știe toate legile și îi readuc aminte că primăriile sunt în coordonarea CJ, nu în subordonarea CJ. Ca să putem să-i ajutăm trebuie să creăm o nouă procedură, pe situații de urgență, pe stare de alertă, să vedem care sunt sumele, să vedem dacă din fondul de urgență al CJ dacă putem să ajutăm primăriile. Cel mai important este să-i ajute Guvernul”.

În ceea ce-l privește, primarul Marian Dragomir (PSD) a comentat, cu referire la Boboc: „Domnul președinte este o persoană încrezătoare. Nu știu ce așteptări are de la cineva care a luat nota 2 și ceva la examenul pentru intrare în barou. Serios acum, ce pretenții aveți?

Pe 27 septembrie se numără bobocii. Unii vor ieși jumuliți”.