PRIMARUL DRAGOMIR (PSD): SFATUL PENTRU TOȚI CANDIDAȚII LA PRIMĂRIE, INCLUSIV PENTRU MINE, ESTE SĂ NE PREZENTĂM REALIZĂRILE DIN TIMPUL VIEȚII SAU AL MANDATELOR DIVERSE PE CARE LE-AM AVUT

„Sfatul pentru toți candidații la Primăria municipiului, inclusiv pentru mine, este să ne prezentăm realizările din timpul vieții sau al mandatelor diverse pe care le-am avut. Dacă unii dintre ei nu au ce vorbi pe această temă, n-au decât să vorbească despre mine” – este declarația primarului Brăilei, Marian Dragomir (PSD) când a fost întrebat de ziariști ce sfat le-ar da contracandidaților săi la alegerile din septembrie.

De asemenea, în contextul în care la alegerile din 2016 Dragomir l-a avut ca și contracandidat pe liberalul Cătălin Boboc, edilul șef a fost întrebat ce sfaturi i-ar da colegului său de partid, Iulian Chiriac, care se va înfrunta în această toamnă cu Boboc în cursa pentru președinția CJ.

Primarul a spus zâmbind: „Ca să aibă un succes mai mare decât mine, o să-i dau câteva sfaturi secrete, pe care am să vi le spun la finalul alegerilor”.

În ceea ce-l privește, președintele CJ Iulian Chiriac a declarat: „Eu voi merge în această campanie electorală pe prezentarea proiectelor pe care mi le-am propus. Cu siguranță nu voi sta deoparte în momentul în care voi fi atacat, ci voi răspunde foarte clar și la obiect la minciunile lor – fiindcă probabil vor fi niște minciuni sfruntate. În ultimii patru ani de zile brăilenii au avut timp să mă cunoască, să vadă ce fel de om sunt. Mi-ar plăcea să vorbim pe proiecte, nu pe atacuri la persoană”.