PRIMARUL DRAGOMIR: VOR SĂ NE ÎNCHIDĂ ÎN CASE. PE 6 DECEMBRIE VOM IEȘI ȘI O SĂ-I ÎNCHIDEM PE CEI DE LA PNL ÎN LADA DE GUNOI A ISTORIEI

Primarul Brăilei, Marian Dragomir (PSD), declară că prin întârzierea acordării unor avize necesare pentru începerea lucrărilor la drumurile adiacente podului peste Dunăre guvernarea PNL „blochează parțial” proiectul podului.

Dragomir i-a însoțit la finele săptămânii trecute pe șantierul podului peste Dunăre pe candidații PSD Brăila la alegerile parlamentare, respectiv senatorul Ion Rotaru (care candidează pentru un nou mandat), deputații Florin Mircea și Nicu Niță (ce candidează și ei pentru un nou mandat) și George Adrian Paladi (candidat la Camera Deputaților).

Cu acest prilej, edilul șef a afirmat că Guvernul Orban a tratat în același mod și proiectele Primăriei, dovadă că la cea mai recentă rectificare bugetară nu a alocat niciun ban Municipalității brăilene: „Avem următoarea situație: suntem la cel mai important obiectiv de investiții din județul Brăila și din sud-estul României, obiectiv de investiții realizat de PSD și blocat parțial de guvernarea PNL.  La fel se întâmplă și în municipiul Brăila, proiectele Primăriei de finanțare a obiectivelor de investiții au funcționat în guvernarea PSD și nu trebuie să uităm niciodată că la ultima rectificare bugetară Guvernul PNL a dat 0 lei municipiului Brăila.

Pe 6 decembrie o să fie momentul în care o să ieșim din case – pentru că vor să ne închidă și acolo – și o să-i închidem pe cei de la PNL în lada de gunoi a istoriei”.