Primarul Ionel Meiroșu a fost ales președinte al Ligii Aleșilor Locali PNL Brăila. Deputatul Popa a declarat în fața Ligii Aleșilor Locali: „PNL Brăila n-o să facă blat cu PSD la alegeri, în 2024″

Primarul comunei Surdila Greci, Ionel Meiroșu, a fost ales la finele săptămânii trecute președinte al Ligii Aleșilor Locali PNL Brăila.

După cum a anunțat președintele PNL Brăila, deputatul Alexandru Popa,  la alegeri au participat circa 300 de persoane: „Am constatat cu bucurie că au fost prezenți aproape toți aleșii locali din județ, astfel încât noua conducere a Ligii are cu adevărat reprezentativitate.

Îl felicit pe noul președinte al Ligii aleșilor locali PNL Brăila, un om pentru care am tot respectul, un om de toată isprava, un primar de nota 10, care a câștigat în ultimii 20 de ani mandat după mandat, care are o vastă experiență administrativă și politică.

Am avut astăzi discuții constructive cu colegii și am stabilit principalele direcții de acțiune, în pregătirea alegerilor din anul 2024.

Ca președinte al Organizației Județene PNL Brăila, le-am făcut colegilor mei o promisiune clară: PNL Brăila n-o să facă blat cu PSD la alegeri. Va fi o luptă electorală pe bune, nu o cacealma.

Mult succes noii conduceri a Ligii aleșilor locali! Mă bazez pe sprijinul dvs în activitatea politică pe care o vom desfășura de acum înainte, în pregătirea alegerilor și bineînțeles, și în campaniile ce vor urma”.