Primarul Marian Dragomir: „L-am susținut pe domnul Paladi pentru a fi deputat, dar nu am să-l susțin pentru a fi președintele Organizației Județene PSD Brăila”

„Competiția este benefică. Nu am avut niciun fel de discuții vizavi de acest lucru, dar la fel cum orice om are dreptul să candideze, și eu am dreptul să-mi manifest propriile alegeri. O să vă spun sincer că l-am susținut pe domnul Paladi pentru a fi deputat, dar nu am să-l susțin pentru a fi președintele Organizației Județene PSD Brăila” – este declarația făcută astăzi de primarul Brăilei, Marian Dragomir, cu privire la candidatura colegului său, deputatul George Paladi, pentru funcția de președinte al Organizației Județene PSD Brăila.

Întrebat de ce nu mai este dispus să-l susțină și de această dată, primarul a răspuns: „Nu intrăm în detalii de genul ăsta, dar o să vă spun că sunt oameni care sunt foarte buni să fie primari, președinți de consilii județene, parlamentari, dar nu toți sunt la un moment dat cea mai bună decizie pentru a fi și președinte al Organizației Municipale sau Județene.

Este o opțiune personală. Probabil că alții o să-l susțină sau nu”.

Întrebat dacă ceea ce spune este că Paladi este un bun deputat, dar în opinia sa nu ar fi un bun președinte al PSD Brăila, edilul șef a confirmat acest lucru.

Întrebat încă o dată dacă este de părere că Paladi e un bun deputat,  Dragomir a răspuns: „Este un deputat… Nu pot să analizez eu activitatea sa de deputat în momentul de față. Eu pot să vă spun foarte direct că nu mă pot pronunța foarte mult, întrucât nu l-am văzut pe domnul deputat la acțiunile Primăriei municipiului Brăila și atunci nu am cum să-mi formez un punct de vedere foarte clar în acest domeniu”.