Primarul Simionescu a primit un e-mail de la James Bond

spioni_04046300

Primarul Brailei, Aurel Simionescu, a primit, recent, un email ce i-a fost transmis de James Bond, care l-a avertizat ca il paste un mare pericol atat pe el, cat si intreaga Braila. In textul lung cat o zi de post, autorul mesajului i-a destainuit edilului detalii zguduitoare si strict secrete descoperite  de el personal si si-a oferit ajutorul in salvarea judetului, dar si a tarii, fiindca, dupa cum a precizat expeditorul, exista retele oculte extrem de periculoase, care actioneaza nu numai in Braila, ci in intreaga tara.

Simionescu ne-a declarat ca s-a luat cu mainile de cap cand a aflat ce se petrece, dar mai ales cand James Bond l-a anuntat ca si el, personal, dar  si destinatarul “stam prost cu organele noastre” si ca situatia se va inrautati, pe masura ce trece vremea. Mai mult, Bond i-a sugerat primarului sa-si bage organele, cat inca mai misca, intr-o baza de date, fiindca se pot castiga bani buni cu vanzarea acestora.

Expeditorul mesajului amintit i-a mai transmis lui Simionescu secretul ca toate partidele sunt niste hoate, pe care nu le egaleaza decat smecherii carora le-am vandut tara pe te miri ce si mai nimic. De asemenea, Bond i-a destainuit edilului ca escroci fara scrupule, „de tip Al Quaeda”, activati de diverse partide, au devalizat fondurile de pensii , iar „spionii din politie si armata” submineaza puterea poporului, aliati cu vrajitorii care aduc asupra noastra vibratii negative, ce ne prostesc intr-atat, incat nu mai suntem constienti ce facem si cu cine votam.

In finalul mesajului sau, James Bond l-a informat discret pe Simionescu despre faptul ca presedintele Romaniei si primul ministru au vrut sa porneasca razboiul cu rusii, “pentru ca americanii sa vina si sa ne ia organele”. Daca la primele pasaje, primarul a citit pe nerasuflate,  emotionat si usor speriat de dezvaluirile cutremuratoare, la final, acesta a ramas usor descumpanit: pai daca suntem asa fleoscaiti si ne-au supt sangele poporului si partidele, si patronii hulpavi, si escrocii de tip Al Queda, si sponii, si vrajitorii, ce sa mai faca americanii cu organele noastre fleoscaite?!

Macinat de aceste dubii, Simionescu a cugetat putin, si-a facut o analiza (medicala) personala, dupa care a ajuns la concluzia ca el, unul, este bine, dar  James Bond sigur are probleme cu cel putin un organ.