Proaspatul liberal Diacomatu, “un escroc, tentativa de interlop la fara frecventa”

478513_384327261611736_149716031_o  10411866_757343947643397_9047856170259339849_n

De-abia intrat in PNL si instalat-mot in fruntea filialei PNL sector 1, fostul PMP-ist  si fostul independent  Sergiu Diacomatu a atras deja atentia unora dintre comentatorii scenei politice romanesti. Cel care se caracteriza in 2012 cu mandrie ca fiind un “Fiu al Brailei” este caracteriat acum pe site-ul haluci@nation.ro asa: “Sergiu Ionut Diacomatu – Un escroc, tentativa de interlop la fara frecventa, noul lider al PNL Sector 1”. Intr-un material extrem de dur la adresa celui care a fost pentru cateva luni Fiul Brailei – cat sa dea bine in campania electorala -, dupa care s-a metamorfozat intr-un Fiu al Sectorului 1 din capitala, autorul scrie ca Diacomatu este “organizator de party-uri al Elenei Udrea” si datator nu de sperante, ci  de “cele mai fierbinti tepe”, pe  care “le-a tras tiganilor din sectorul 1”.

Iata, insa, si materialul despre care vorbim:

“Motto : <<A venit la Braila a venit cu multi, multi bani, au fost sifonati bani multi de la  Fondul Proprietatea, unde activa ca inalt functionar al guvernului Boc , acolo e cheia si succesul sau, Udrea nu se combina cu oricine. Nu stii sa furi, nu te califici in anturaj>>.

Sergiu Ionut Diacomatu – Un escroc, tentativa de interlop, organizator de party-uri al Elenei Udrea, injectat in aorta principala a PNL Sector 1. Blat cu Ioana Costescu, care a preferat sa ramana <<liberala>>, dupa ce a stat ca o capusa in ceafa lui Chiliman atatia ani si i-a umflat poturile de peste tot, Sergiu Ionut Diacomatu a fost transferat de la Braila (Diana Tusa stie mai multe, au fost colegi de judet), in inima Bucurestilor. O miscare care a pus pe jar spiritele, dar daca ordinul de la Atanasiu e ordin, prostimea merge mai departe cu <<fuziunile>> pina n-or mai ramane nici fulgii din PNL. Acum incep sa-mi explic de ce BMW-ul 6 al tradatorului Atanasiu era parcat mereu in zona sediului PMP din Bucurestii Noi. Credeam ca omul merge la frizer si cand colo, el combina aliante cu basistii mult inaintea alegerilor europarlamentare. Sergiu Diacomatu spera sa castige primaria sectorului 1. Cel putin asa se lauda, bazandu-se pe promisiunile fostei aghiotante a lui Andrei Chiliman si apropiatilor ei <<taranisti >>: <<Ti-l pun pe Chiliman pe tava, am 2 volume de dosare cu el, nu trebuie decat sa le duci la DNA si primaria e a ta>>.

Pina la investire, Diacomatu are de rezolvat multe probleme de conduita personala si profesionala. Campania pe banii altora e prajitura, mai ales cand le promiti luna de pe cer, pentru sute de mii de euro. Cele mai fierbinti sunt tepele pe care le-a tras tiganilor din sectorul 1, banul promis pentru voturile comunitatii, dar pe care a uitat sa-i achite dupa. Il cauta tiganii disperati si nu stiu cum o va scoate la mal. Relatiile sale cu lumea interlopa nu-l vor absolvi de stabor, nici Tampafoi, nici Randunica nu vor pune curul pentru el, cand s-o declansa revolutia minoritatilor. Poate-l scapa Udrea, de frica sa nu se sparga in ancheta despre combinatiile cu terenuri si spalatoria de bani comise impreuna cu cumatrul sau, proprietarul blocului cu 10 etaje de langa stadionul Dinamo. Cum care? Cel cu fast food-ul din Dorobanti … Sa-i uram succesuri noului presedinte interimar PNL Sect. 1. Un fief liberal de 70%, prabusit in mocirla tradarii si a impotentei liderilor… Dupa fuziunea  PNL cu PDL, asteptam cu interes rocada Iohannis/ Basescu …(voi reveni cu amanunte )”.