Protest al transportatorilor și agricultorilor brăileni. Traficul a fost mult îngreunat și pe alocuri blocat la ieșirile din municipiu și pe Șoseaua de Centură. Protestul continuă la această oră

Trafic mult îngreunat și pe alocuri blocat astăzi, la ieșirile din municipiul Brăila și pe Șoseaua de Centură, ca urmare a unei acțiuni de protest organizate de transportatori și agricultori. Aceștia sunt nemulțumiți de creșterea taxelor și impozitelor, la care se adaugă și creșterea prețurilor combustibililor și a asigurării RCA, ceea ce le afectează foarte mult activitatea din punct de vedere financiar.

Protestatarii au circulat în coloană ore în șir pe Șoseaua de Centură, cu peste 200 de tractoare, TIR-uri și autoturisme.

Ei i-au solicitat prefectului Iulian Timofei să vină să discute cu transportatorii și cu agricultorii, însă acesta le-a transmis că așteaptă la Prefectură o delegație a protestatarilor, dacă aceștia doresc să-și prezinte doleanțele.

Protestul continua și la această oră.

Protestarii au format o delegație de șase persoane care a plecat să discute cu prefectul Iulian Timofei.

Inspectoratul Județean de Poliție Brăila a transmis: „În aceste momente pe centura ocolitoare a municipiului Brăila se desfășoară o activitate revendicativă.

Efectivele de poliție prezente în dispozitiv desfășoară activități de fluidizare a circulației rutiere, asigurându-se că disconfortul creat participanților la trafic este minim.

În prezent, din cauza numărului mare de mijloace de transport aflate în trafic, viteza de deplasare este mică, traficul fiind îngreunat”.

Articole asemănătoare

Lasă un răspuns