PROTESTATAR BRAILEAN: SA VENIM FIECARE CU SARE GRUNJOASA, SA CURATAM PLATOUL DIN FATA PRIMARIEI SI SA-L INTREBAM PE SUPER-SNOW DE CE MAI AVEM PRIMAR, DACA NOI FACEM CURAT SI ACOLO!

Brailenii care se organizeaza pe o retea de socializare pentru un nou protest, ce ar urma sa aiba loc in aceasta seara, propun sa se ocupe chiar ei de curatirea platoului din fata Palatului Administrativ, care este acoperit de gheata. Dupa ce zilele trecute, cativa protestatari au deszapezit cu lopetile, in mod simbolic, o parte a platoului, mai nou, sugestia este de a curata gheata care pare sa nu-l deranjeze pe edilul sef Marian Dragomir, desi este chiar sub ferestrele biroului sau.

Intr-o postare facuta astazi, un brailean scrie: “Societatea Civila Braila, Braila-Societatea civila…
Ne mobilizam si noi puțin pentru a mai scurta putin din nasul primarului psd-o-mistocar?
Daca Braila este a noastra, daca Primaria este a Brailei, atunci va propun ca diseara, la protest, sa venim fiecare cu cate un kilogram de sare grunjoasa, sa curațam platoul, care arata ca in pozele de mai jos, si maine sa-l intrebam pe Super-snow de ce mai avem primar, daca noi facem curat si in fata casei in care el lucreaza!
Si care este a NOASTRA, nu a TA, Marean! Tu esti doar temporar acolo, ca angajat al CETATENILOR BRAILEI! NU INVERS, CLAR?
RESPECT VREM DE LA TINE, MAREAN!”.

Chiar daca primarul Marian Dragomir este multumit de modul in care s-a facut deszapezirea strazilor dupa cele cateva episoade de ninsori din aceasta iarna, operatorii de profil au ocolit sistematic platoul din fata Palatului Administrativ, ceea ce a batut la ochi si i-a facut pe unii dintre braileni sa creada ca la mijloc nu este doar o simpla intamplare. In contextul in care zona respectiva este locul de adunare a protestatarilor, in ultimele circa doua saptamani, suspiciunile unora sunt acelea ca edilul sef nu vrea sa inlesneasca in niciun fel derularea manifestatiilor respective, ci dimpotriva. Nu de alta, dar protestatarii sunt convinsi ca operatorii de deszapezire nu ar fi lasat necuratata chiar zona din fata Primariei si Consiliului Judetean,  fara acordul primarului Dragomir.