PROTESTATARUL MARGARIT, DESPRE DECLARATIILE LIDERILOR PSD: MINCIUNI, MINCIUNI, MINCIUNI; DE PARCA NOI AM FI COPII SI AM CREDE!

Braileanul Costel Margarit, cel care protesteaza de la inceputul acestui an impotriva majorarii taxei de salubritate, considera ca toate explicatiile date in ultimele zile de catre sefii administratiei locale si alti lideri PSD in legatura cu motivele pentru care s-a ajuns la aceasta majorare sunt numai minciuni. Margarit sustine in continuare ca nu este corect ca cetateanul sa fie obligat sa plateasca din propriul buzunar pentru greselile altora si le transmite PSD-istilor ca nu se lasa prostit de minciunile lor.

Intr-un comentariu postat pe o retea de socializare, protestatarul scrie: “Am avut primile comentarii ale adversarilor nostrii, totul cu tact, gandit, daca ati observat in fiecare zi aparand cate unul, doi!
Prima zi, primarul cu simi, a doua zi Pustiul de la Cj ( Iulian Chiriac, presedintele Consiliului Judetean Braila – n.r), a urmat Rotaru si azi, simi si Nita (toate interviurile si video le gasiti pe pagina Mihaela Dan Press) si toti spunand numai MINCIUNI, MINCIUNI, MINCIUNI, de parca noi am fi copii si am crede!
Ca guvernul trecut e de vina, legea e din aprilie 2016 (dar se stia din 2005) si primarul nu a avut timp, de ce sa mai cautam vinovatii (pustiu de la cj a zis) lasa sa plateasca cetateanul sa-l usture buzunarul, simi a fost pe afara si acolo a cautat in tomberoane si nu a vazut reciclare (ce declaratie tampita) si multe alte (cititi)!
Au iesit ei asa in gasca, dar avem 1-0, si-au recunoscut vinovatia!
Am castigat o lupta, dar nu razboiul!
Ce urmeaza?
O implicare mai masiva a populatie, o participare mai masiva la “antrenamente”.

Stiu, e greu sa te ridici de pe CANAPEA, ea te tine tintuit pe ea cu vorbe frumoase, “ce sa cauti afara, e ger, aici e cald, bea o bere, priveste la tv, intinde-te, vezi ce bine e, ce-ti trebuie tie protest, oricum nu rezolvi nimic, lasa ca striga altul si pentru tine, culca-te, asa!
Oameni buni, RIDICATI-VA DE PE CANAPEA!”.

Amintim ca dupa ce Primaria a refuzat sa-i mai dea autorizatie pentru protestul din fata Palatului Administrativ, Margarit a schimbat tactica: acum alearga in zona respectiva, actiune pentru care nu mai are nevoie de autorizatie.