PSD BRĂILA, DESPRE LIBERALI: SUNT CA LĂCUSTELE. PUSTIESC TOTUL PE UNDE MERG. ORBAN TREBUIE OPRIT PÂNĂ NU DISTRUGE COMPLET ROMÂNIA

Conducerea Organizației Județene PSD Brăila apreciază că „Guvernul Orban este total incompetent, iar gestionarea pandemiei este un eșec colosal”.

Social-democrații afirmă într-un comunicat dat publicității că prin tot ce au făcut în ultimul an de zile, liberalii „au dus România într-o direcție greșită”: „Creșterea explozivă a îmbolnăvirilor. Creșterea șomajului și a sărăciei. Creșterea alarmantă a prețurilor pentru produsele de bază. Îngroparea agriculturii românești.

Nu au testat masiv pentru că au furat. Pentru ei oamenii simpli nu contează, testarea este doar pentru cei cu bani, care își permit.

Sunt corupți până în măduva oaselor! Au furat până și ventilatoarele de la ATI. Au furat până și măștile celor mai amărâți dintre români.

Și-au încălcat toate promisiunile. Au încălcat si legea: nu au mărit pensiile,  nu au mărit alocațiile. Au scos educația românească în afara Europei.

În plină secetă, au lăsat fermierii fără apă și despăgubiri. Sunt ca lăcustele. Pustiesc totul pe unde merg. Orban trebuie oprit până nu distruge complet România. Trebuie oprit înainte de a crește TVA-ul. Înainte de a tăia salarii și de a da oamenii afară. Înainte de a aduce FMI înapoi în România.

Pe 6 decembrie românii au de făcut o alegere crucială. Cu PSD – trăiești, cu PNL –  mori!

PSD este singurul partid care propune românilor un plan coerent pentru a depăși criza sanitară. Avem cei mai buni specialiști, cele mai bune măsuri. Fără a rezolva criza sanitară, nu putem vorbi nici de economie, nici de educație, nici de locuri de muncă bine plătite.

Testarea trebuie făcută urmând modelul european, nu modelul Orban.  Bolnavii cronici trebuie tratați, nu lăsați să moară la ușile spitalelor. Educația trebuie să fie o prioritate, nu un moft a lui Iohannis.

Virusul nu poate fi înfrânt prin învinovățirea cetățenilor, ci printr-un parteneriat bazat pe comunicare coerentă și transparentă, făcută de specialiști și nu de politruci.

Statul trebuie să sprijine firmele românești, să protejeze locurile de muncă, să încurajeze natalitatea, nu să-și fure propriii cetățeni sub umbrela pandemiei și să vândă pe nimic și ultimele companii profitabile ale statului!

Pe 6 decembrie votați ca să vă salvați! Sănătatea, locurile de muncă și educația copiilor!  Nu vă lăsați speriați de ei! Nu vă lăsați intimidați! Ei asta vor! Să mai stea încă 4 ani la putere! Ei vor ca voi să nu veniți la vot! Ca ei să poată fura și distruge tot!”.