Radu: Eu nu sunt organ de ancheta, ca sa imi dau seama daca la CJ sunt nereguli

P1080044

Consilierul judetean brailean Radu Silviu sustine ca nu incearca sa acopere prin votul sau niciun fel de posibile ilegalitati care s-ar face in Consiliul Judetean, ci voteaza asa cum ii dicteaza constiinta. El ne-a declarat ca nu este interesat ce parere au liderii PDL Braila despre votul sau si nici nu ia in seama acuzatiile acestora, cum ca el s-ar afla printre alesii locali care au votat la cea mai recenta sedinta CJ cu motivatii “obscure”, pentru a incerca “sa ascunda activitatea presupus infractionala a conducerii suspendate a CJ Braila, aflata la acest moment sub masura arestului la domiciliu”.

“Asta este numai in mintea lor, a celor de la PDL, e problema lor, nu e problema mea. Daca ei cred asta, sa fie sanatosi. Eu nu am niciun interes sa acopar vreo neregula din CJ si mai mult decat atat, eu nu sunt organ de ancheta, ca sa imi dau seama daca sunt nereguli sau nu. Daca Prefectura considera ca e ceva ilegal, sa-si spuna parerea. Eu am votat pentru ca oamenii aceia, circa 200 de angajati, isi asteptau salariile si nu puteau sa le ia, fiindca nu avea cine sa semneze statele de plata”.

Radu ne-a mai declarat ca cei de la PDL sunt facuti “gramada”, fiindca se pare ca nici macar nu stiu ce partide sunt reprezentate in Consiliul Judetean Braila. Mai exact, consilierul se refera la faptul ca in adresa oficiala trimita Prefecturii, prin care contesta legalitatea hotararilor luate in sedinta amintita, liderul PDL local, Alexandru Nazare, nominalizeaza si Partida  Romilor printre partidele ai caror consilieri au votat intr-un mod care l-a deranjat.

“Sunt gramada… Doamna  este de la UNPR, ca sa stie si cei din PDL, e membru UNPR. Cand s-a creat alianta  AVB, doamna Gina Anton voia sa candideze din partea Partidei Romilor, dar pana la urma a devenit menbru UNPR”, a comentat Radu.