Radulescu: Parasesc PNL pentru ca actuala conducere e interesata doar de jocuri politice si interese personale

P1100431

Consilierul judetean Adrian Neagu-Radulescu a decis sa paraseasca PNL Braila, dupa circa 10 ani de activitate. Dupa ce a participat in week-end la lansarea oficiala a candidatilor Miscarii Populare, Adrian Radulescu anunta ca a luat decizia sa schimbe partidul: “Decizia de a parasi PNL, partid unde am activat  aproape zece ani, si de a adera la Miscarea Populara, este o hotarare unilaterala, pe care am decis sa o iau pe fondul situatiei actuale existente in Partidul National Liberal Braila. In calitate de membru vechi si cu activitate constanta in PNL Braila, consider ca evenimentele din ultima perioada derulate in cadrul partidului nu sunt de natura sa mobilizeze electoratul si fortele de dreapta.

Dupa fuziunea PNL-PD-L, la Braila a fost evident ca forta si structurile PNL sunt de o mult mai mare importanta decat cele ale fostului PD-L. Cu toate aceastea, actuala conducere a PNL, oameni alaturi de care am lucrat si am irosit timp si energie pentru a stabiliza structurile partidului, par  sa fie interesati doar de jocuri politice, de interese personale si sa ignore ideile, nevoile si parerile membrilor de partid.

Am luat decizia sa plec din PNL si sa ma alatur altei forte de dreapta, pentru ca am considerat o tradare numirea domnului Florin Carligea drept candidat al PNL la functia de presedinte al Consiliului Judetean Braila. Florin Carligea este un personaj care nu a facut nimic pentru PNL, care nu are nici o legatura cu liberalismul. Si eu, si alti colegi fosti liberali ne exprimam dezacordul fata de o astfel de nominalizare si preferam sa ducem mai departe ideile de dreapta in cadrul unei alte structuri, decat sa facem niste compromisuri pe care le consideram greu de digerat.

Marturisesc ca, in decursul celor zece ani in care m-am implicat in activitatea politica, nu am tradat niciodata principiile liberalismului. Este pentru prima data cand nu ma mai regasesc in acest partid si, alaturi de alti colegi din PNL, aleg sa fac pasul corect spre o alta formatiune de dreapta, unde sa pot aduce aportul meu si al colegilor mei”.