„Ranița cu merinde” – Acțiune caritabilă desfășurată în beneficiul veteranilor de război brăileni

Asociația Cultul Eroilor „Regina Maria” – filiala Brăila „General Stan Poetaș” și Garnizoana Brăila organizează în această perioadă cea de a V-a ediție a campaniei caritabile „Ranița cu merinde”. Este vorba despre o campanie de strângere de fonduri care vor fi folosite pentru oferirea de pachete cu produse specifice Crăciunului tuturor veteranilor din Al Doilea Război Mondial, din județul Brăila.

Distribuirea „ranițelor cu merinde” se va face în perioada 22-23 decembrie.

Cei interesați să se implice pot dona bani sau alimente. Număr de contact: 0723.551670.

„Acum patru ani am făcut o promisiune și sper să o pot îndeplini cât mai mulți ani! Împreună cu alți militari, activi, în rezervă și în retragere, dar și cu voluntari civili, în perioada sărbătorii Crăciunului vom duce tuturor veteranilor brăileni din Al Doilea Război Mondial câte o raniță cu merinde.

Nu e o compensare a sacrificiilor făcute de ei acum peste 75 pentru România, ci o modalitate prin care eu, împreună cu membri ai filialei Brăila «General Stan Poetaș» a Asociației Cultul Eroilor «Regina Maria» și Garnizoana Brăila aducem un omagiu acelora pe care îi consider ca făcând parte din istoria trăită a României. Cinstim eroii neamului românesc!”, declară Mihail Balaban, unul dintre organizatori.

Articole asemănătoare

Lasă un răspuns