RĂZMERIȚĂ: PNL BRĂILA ÎMPRĂȘTIE ANTICORPI COVID-19! PE TERASE TREBUIE SĂ FIM DOAR 4 LA MASĂ ȘI SĂ PĂSTRĂM DISTANȚA SOCIALĂ, IAR LIBERALII IES ÎN GRUP DE 35 PE STRADĂ ȘI CER VOTURI

Președintele ProRomânia Brăila, Cosmin Răzmeriță, consideră că măsurile severe luate de Guvernul PNL în privința sectorului din industria hoteliera si a serviciilor alimentare, inclusiv în ceea ce privește activitatea desfășurată pe terase, în aer liber, contrastează  puternic cu modul în care în care acționează liberalii brăileni, care merg în grupuri mari în activitățile de campanie electorală.

Răzmeriță, care candidează el însuși la președinția CJ Brăila, a comentat pe o rețea de socializare: „PNL Brăila împrăștie anticorpi COVID-19! Este sigura explicație care o găsesc văzând un grup de aproximativ 35 de oameni mergând pe străzi și făcând campanie, în timp ce HORECA este împinsă spre faliment din cauza măsurilor aberante de distanțare socială luate de Guvernul PNL.

În restaurante nu avem voie să intrăm, pe terase trebuie să fim doar 4 la masă, nu avem voie să ne sărbatorim botezul copiilor invitând toată familia, pentru că trebuie să păstrăm distanța socială, iar dumneavoastra ieșiți în grup de 35 pe strada și cereți voturi!

Nu contează dacă unii dau faliment, nu contează dacă alții rămân fără pâine pe masă, nu conteaza dacă ne îmbolnăvim în perioada asta, contează doar PNL.

Domnilor, ne sfidați și vă bateți joc de toata lumea!”.