Recital de muzică folk la Centrul de Creație Brăila

Joi, 3 noiembrie, începând cu ora 18:00, la Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale (Centrul de Creație) Brăila va avea loc evenimentul cultural artistic „Recital de muzică folk”, parte din proiectul cultural de anvergură „Seară de folk”, prin care se dorește organizarea unor întâlniri lunare cu iubitorii acestui gen muzical.

„Și de această dată, organizatorii își propun o ediție specială, de o sensibilitate aparte, pentru publicul prezent, prin recitalul susținut de aceasta de Cosmin Vaman și Marius Dașcău, personalități distincte, cu un palmares bogat,  artiști apreciați, de o sensibilitate aparte,  ce își vor acorda lirele și vor porni pe calea sufletului,  în descrierea toamnei,  a dragostei sau a viselor mărețe  și a căutărilor. Cei doi artiști vor impresiona sala prin șlagăre, poezii si balade specifice genului, interpretate intr-un mod unic”, se arată într-un comunicat dat publicității.

Manifestarea este organizată de Consiliul Județean Brăila, prin Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Brăila și Primăria municipiului și va fi transmisă live pe pagina de facebook Centrul.de.Creatie.Braila.

Intrarea este liberă, în limita locurilor disponibile.  Rezervările se fac la numărul de telefon 0239/614710 sau la sediul Centrului Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Braila, Piața Traian, nr 2.

Articole asemănătoare

Lasă un răspuns