Recital instrumental la Filarmonica „Lyra-George Cavadia” Brăila

Joi, 7 septembrie, la ora 18.30, la Filarmonica „Lyra-George Cavadia” Brăila va avea loc un Recital instrumental de excepție.

„Începutul de septembrie aduce cu sine reîntâlnirea cu dumneavoastră în cadrul restrâns al sălii de concerte a Filarmonicii, într-un recital instrumental în care artiști consacrați, dar și muzicieni în ascensiune vă vor încânta auzul cu un repertoriu foarte drag nouă. O veți cunoaște pe violonista ucraineană Juliya Belyanevich, cu al său preferat Johannes Brahms, dar și cu minunata temă din «Lista lui Schindler», de John Williams, acompaniată de cel mai nou membru al echipei Filarmonicii, pianistul Ciprian Oloi, care își va demonstra măiestria solistică evocându-l pe Serghei Rahmaninov.
În pleiada tinerilor interpreți se înscriu chitarista Anna Teodora Mardale, clarinetistul Atif Albu și nu în ultimul rând, soprana Anda Ștefania Baciu, deja familiarizată cu scenele Filarmonicii”, spun organizatorii.
Prezentarea recitalului va fi asigurată de secretarul muzical al Filarmonicii, prof. Alexandra Gurgu.

Evenimentul este organizat cu sprijinul Consiliul Județean și al Primăriei municipiului, în parteneriat cu Liceul de Arte „Hariclea Darclee”.
Biletele se pot achiziționa de la Agenția Filarmonicii din strada Ana Aslan, nr. 29 sau online, de pe platforma BLT.ro,  https://www.blt.ro/recital-instrumental.html

Prețul biletului este de 22 de lei.

Articole asemănătoare

Lasă un răspuns