Reliana Bogdan: Noi, Rocreativ Trade, am initiat ample actiuni de promovare a Brailei

P1150133

Consiliul Judetean Braila a prelungit mandatul Relianei Bogdan  ca administrator al SC Rocreativ Trade SRL, pentru urmatorii patru ani de zile, decizia fiind luata in cadrul in cadrul Adunarii Generale a Asociatului unic al SC „Rocreativ Trade” SRL. Cu aceeasi ocazie, alesii au aprobat doua coduri CAEN – astfel incat „Rocreativ” sa se poata ocupa cu vanzarea de produse in cadrul unui magazin de suverniruri pe care il va deschide in zona “Romarta Noua” – si practicarea unui adaos comercial cuprins intre 0% si 300% la magazinul amintit. Deschiderea acestui magazin este, de altfel, prima activitate concreta, vizibila, a “Rocreactiv”, dupa ani de zile de functionare doar “pe hartie”.

”Am initat creatorii locali sa desfaca in cadrul magazinului scietatii produse create de dumnealor, cu specific local, si trebuie sa le primim in consignatie marfa, pentru a fi achitata la vanzare” a explicat Reliana Bogdan.

In fata consilierilor judeteni, administratorul SC Rocreativ Trade SRL, a vorbit consilierilor despre activitatea sa din ultimii ani, in ideea promovarea turismului local, constand in „demersuri avansate”, „planuri” „identificarea posibilitatilor” si „conturarea” brandului Brailei: „Societatea are in desfasurare demersuri avansate sub supravegherea si consilierea Autoritatii Nationale pentru Turism, pentru crearea brand-ului turistic al judetului si includerea Brailei printre destinatiile turistice nationale. In cadrul societatii au fost demarate ample actiuni de promovare, care, pentru a-si atinge scopul de asigurare a vizibilitatii si cresterii atractivitatii judetului nostru in preferintele unor categorii de turisti, trebuie sa continue prin prezenta la manifestarile de promovare nationale si international. Noi am initiat ample actiuni de promovare, cu sprijinul domnul presedinte CJ si al domnului vicepresedinte, am conturat o strategie pe care sa o supunem atentiei si consilierii Autoritatii Nationale pentru Turism, ne-am conturat un plan de a identifica in zona posibilitatile de dezvoltare turistica si de valorificare a potentialului turistic al zonei. Tinand cont de toate aceste considerente, supunem aprobarii dvs continuarea mandatului administratorului, sau alegerea unui alt administrator „.

Bogdan a mai precizat ca in perioada 12 – 13 aprilie, o echipa de specialisti din cadrul Directiei Management Brand va vizita judetul nostru, pentru a stabili obiectivele de interes turistic si stabili un plan de promovare a zonei.