Reprezentanții Instituției Avocatul Poporului acordă audiențe cetățenilor din județul Brăila joi, 17 noiembrie

Joi, 17 noiembrie, începând cu ora 8.30, la sediul Prefecturii Brăila, reprezentanții Biroului Teritorial Galați al Instituției Avocatul Poporului acordă audiențe cetățenilor din județul nostru.

După cum se precizează într-un comunicat de presă, „pentru operativitate, persoanele interesate sunt rugate să se prezinte cu o petiție din care să rezulte pe scurt problemele cu care se confruntă și documente justificative, în copie.
Instituția Avocatul Poporului este o autoritate publică autonomă și independentă, care are drept scop apărarea drepturilor și libertăților persoanelor fizice în raporturile acestora cu autoritățile publice. Avocatului Poporului i se poate adresa orice persoană, printr-o petiție, dacă apreciază că i s-au încălcat drepturile garantate de Constituție prin acte și fapte administrative ale autorităților publice. Petiția se poate trimite prin poștă, prin e-mail sau se poate depune personal în cadrul audiențelor”.
Informații suplimentare privind acordarea audiențelor și condițiile înscrierii pot fi obținute la telefon 0236.32.00.10, cel mai târziu până miercuri, 16 noiembrie.

Petițiile adresate Avocatului Poporului se soluționează gratuit.