Reprezentanții Instituției Avocatul Poporului vor acorda audiențe la sediul Prefecturii Brăila joi, 20 octombrie, începând cu ora 10:00

Reprezentanții Biroului Teritorial Galați ai Instituției Avocatul Poporului vor acorda audiențe cetățenilor din județul Brăila joi, 20 octombrie, începând cu ora 10:00, la sediul Prefecturii Brăila.

Pentru operativitate, persoanele interesate sunt rugate să se prezinte cu o petiție din care să rezulte pe scurt problemele cu care se confruntă și documente justificative, în copie.

Instituția Avocatul Poporului este o autoritate publică autonomă și independentă care are drept scop apărarea drepturilor și libertăților persoanelor fizice în raporturile acestora cu autoritățile publice. Avocatului Poporului i se poate adresa orice persoană, printr-o petiție, dacă apreciază că i s-au încălcat drepturile garantate de Constituție prin acte și fapte administrative ale autorităților publice.

Informații suplimentare privind acordarea audiențelor și condițiile înscrierii pot fi obținute la telefon 0236.32.00.10, cel mai târziu până miercuri, 19 octombrie.