Rizea, suspendat din functia de presedinte PSD Sector 5: Consider PSD ca a doua familie

P1080554

Deputatul PSD de Braila Cristian Rizea pare a fi genul omului care adora sporturile extreme: simte ca traieste numai daca i se ridica… adrenalina, asa ca in lipsa corzii de bungee jumping (sport pe care nu-l poate practica in orice loc se afla), fie face rost de alta coarda, fie se baga singur in fel de fel de situatii riscante. Rizea merge pe principiul ca nu exista publicitate negativa, asa ca nu pare sa fie afectat de faptul ca apare mereu in paginile ziarelor, la rubrica “asa nu” –  si asta fie din cauza ca nu-si poate tine gura, fie din cauza ca nu-si poate tine sub control diverse alte parti ale corpului.

Cel mai recent scandal politic in care s-a bagat a fost cel cu colegul sau de partid, Robert Negoita si a pornit de la faptul ca Rizea are gura mare si pixul tare… agresiv. Ne referim la faptul ca parlamentarul nostru a intrat intr-un conflict cu colegul sau de partid si-n loc sa-si spele rufele in familie (ceea ce deputatul de Braila nu obisnuieste, el spalandu-si in general in presa lenjeria intima din familie), Rizea a facut un comunicat de presa prin care anunta ca Negoita ca lanseaza „amenintari voalate la adresa unor colegi” de partid si ameninta cu inregistrari legate de anumiti membri PSD.  Ce-o fi fost in mintea lui Rizea cand a luat aceasta decizie, nu stim; presupunem ca nimic.

Cert e ca balacarirea publica intre social-democrati n-a fost chiar pe gustul sefului PSD al mare, Liviu Dragnea, asa ca s-a lasat cu suspendarea lui Cristian Rizea din functia de presedinte PSD Sector 5 pentru sase luni si cu excluderea din partid a lui Ilie Mario Rafael, presedinte executiv al PSD Sector 5, care planificase si un miting impotriva propriului coleg de partid, Negoita. Cine se aseamana in gandire (sau in lipsa acesteia), se aduna…

Dupa ce conducerea PSD i-a tras-o peste mana (cu care a scris comunicatul de presa), deputatul de Braila a pupat mana care l-a plesnit:  “Consider ca dl. Liviu Dragnea, presedintele PSD, si Comitetul Executiv National au luat masurile corecte, in circumstantele de fata. De 16 ani am onoarea de a fi membru al PSD, partid pe care il consider ca a doua familie”.