Roman: Cred ca cei de la UNPR-PSD i-au spalat creierii lui Danut Lungu

P1080533

Liderul PMP Braila Pandelia Roman, fost primvicepresedinte al organizatiei municipale PDL, a tinut sa raspunda astazi la cateva mesaje ce i-au fost adresate de catre fostii sai colegi de partid. Raspunsurile sale, date in cadrul unei conferinte de presa, au vizat-o in primul rand pe democrat-liberala Simona Draghincescu, noua sefa a organizatiei municipale, care a declarat ca Roman ar fi trebuit sa-i predea niste chei, daca tot a plecat din partid. “Usa pe unde a intrat dansa a fost deschisa, ca a intrat pe usa din spate si era deschis, eu n-am cheile de la usa pe care a intrat dansa, ca sa i le predau”, a spus proaspatul PMP-ist.

De asemenea, Roman a avut un mesaj si pentru fostul sau coleg Danut Lungu: “M-a acuzat ca am plecat cu baza de date a  partidului, de la PDL. Baza de date nu este o lista scrisa, eu o am in cap. Baza de date este facuta de mine, eu cunosc oamenii personal, iar cand eu faceam baza de date, domnul Lungu Danut era la PSD-UNPR si cand ii spuneam sa vina la PDL, zicea ca o duce bine, ca e la putere. Asta mi-a spus el, pentru ca eu eram prieten bun cu el si ne impacam bine, dar cred ca astia de la UNPR-PSD i-au spalat creierii. Deci eu nu am plecat cu baza lor de date.

Au mai zis ca mai am sa le dau doua scaune, ca am plecat cu scaunele de la PDL. El a spus doua, Draghinceasca a spus sase. La las scaunele lor, ca sa mai stea ei… Dar daca le raman trei scaune, pentru ei, cati au mai ramas, le ajunge! Ca atatia au ramas, unul inchide usa, unul stinge lumina, fiindca aceia care mai sunt, cred ca o sa vina la PMP dupa mine…”.