Roman:Livia Teodor a gasit la PMP un colectiv bun, cuminte si n-a putut sa se integreze

P1080618

Presedintele organizatiei municipale PMP Braila, Pandelia  Roman, regreta ca a luat-o cu el pe Livia Teodor, atunci cand a plecat din PDL. Roman s-a aratat astazi nemutumit ca Teodor si-a permis sa faca aprecieri despre modul in care a facut campanie electorala PMP Braila, in conditiile in care ea n-a participat la nicio activitate de campanie a partidului. Potrivit liderului PMP, daca “a mimat” cineva campania electorala, nu a fost organizatia judeteana PMP – asa cum a declarat Livia Teodor presei centrale -, ci chiar cea care a spus aceste lucruri: “Nu este adevarat ca PMP a mimat campania electorala la Braila, cred ca dansa a mimat cand a venit aici si n-a facut absolut nimic; a incercat sa faca, ce nu i-a convenit nu stim, dar n-a facut nimic si s-au ocupat altii de campanie. Daca n-a vrut sa faca – este libera, treaba ei, fiindca s-a autoexclus singura. Alte colege de-ale ei au muncit, s-au ocupat intens de campanie, dar dansa nu a facut acelasi lucru”.

Intrebat daca nemultumirea acesteia a fost legata de faptul ca nu a fost numita  presedinte al organizatiei municipale de femei PMP, asa cum i s-a promis, Roman a spus: “Trebuia sa-i dea neaparat hartie la mana? Pe mine, de exemplu, nu m-a interesat daca a semnat domnul Botea vreun document, ca sa ma puna presedinte interimar. Daca vrei o functie, trebuie sa dovedesti ca poti sa faci treaba. O functie inseamna responsabilitate si munca.

Eu am avut-o la PDL tot interimar, la organizatia de femei, am incercat sa o ajut sa faca ceva; nu prea a reusit sa faca acolo si am zis ca poate organizatia, fetele de acolo sunt de vina. Si am adus-o aici, ca poate aici va face ceva. Nici aici nu a reusit sa faca nimic. A dat de un colectiv bun, cuminte si cred ca n-a putut sa se integreze in acest colectiv. Cand am vazut ca nu face treaba si nu intra in actiune, cum trebuie sa se faca la un partid, am zis ca nu se poate. In campanie mi-a zis ca nu vine ca este bolnava, ca este racita. Eu stiu ca atunci cand am treaba vin si cand sunt racit, si bolnav vin si-mi fac treaba”.