ROTARU, CĂTRE BOBOC: DACĂ VREȚI SĂ FACEȚI ECHIPĂ CU CINEVA, ÎNCEPEȚI PRIN A ÎNCERCA SĂ FACEȚI ECHIPĂ CU CEI DIN PNL. CĂUTAȚI-VĂ COECHIPIERI ÎN PROPRIUL PARTID ȘI DACĂ NU-I GĂSIȚI, ÎNTREBAȚI-VĂ DE CE!

Președintele PSD Brăila, senatorul Ion Rotaru, este indignat de faptul că potrivit informațiilor publicate în presa locală, într-o comună din județ este distribuit un material de propagandă electorală în care liberalul Cătălin Boboc, candidat la președinția Consiliului Județean, îl laudă pe primarul comunei Bordei Verde, Dumitru Rotaru (fratele senatorului, care candidează pentru un nou mandat) și afirmă că „va face cea mai bună echipă” cu primarul social-democrat și „îi va sprijini toate proiectele utile pentru localnici”.

Ion Rotaru a transmis un comunicat de presă în care îi sugerează lui Boboc să încerce întâi să facă echipă bună cu primarii din PNL și îl anunță că „în PSD nu este nimeni interesat să-și asocieze imaginea nici cu omul Cătălin Boboc și nici cu politicianul Cătălin Boboc”: „Candidații PSD la alegerile locale sunt susținuți de propriul partid și de electoratul care îi cunoaște și îi apreciază, nu au nevoie de susținerea altor partide și cu atât mai puțin, de susținerea liberalilor, care își concentrează campania electorală pe a arunca cu noroi în adversarii politici.

Am luat cunoștință din presă de existența unui pliant de campanie în care Cătălin Boboc, candidatul PNL Brăila la funcția de președinte al Consiliului Județean, declară că «va face echipă bună» cu candidatul PSD la funcția de primar al comunei Bordei Verde, Dumitru Rotaru, pentru că pentru  Boboc «nu contează apartenența politică».

Candidatul PNL ar face bine să se hotărască dacă îi miroase urât PSD sau nu, fiindcă după cum se pare, ba acuză PSD de toate relele din lume, ba se declară dispus să facă echipă bună cu unii PSD-iști (care brusc, nu mai sunt atât de răi pe cât i se părea inițial).

Cătălin Boboc nu este capabil deocamdată să facă «echipă bună» cu colegii lui din PNL, la modul general și cu primarii din propriul partid, în special, așa încât înainte să-și arate disponibilitatea de a face echipă cu primarii PSD, ar face bine să se uite în curtea proprie și să vadă ce mai are de rezolvat acolo.

Cât de disperat să fii, ca să ajungi să-ți faci pliante electorale în care apari alături de adversari politici și promiți că vei colabora cu ei, doar-doar vei mai obține niște voturi?!

Înțelegem că în condițiile în care în «echipa» PNL e un scandal continuu chiar și în campania electorală, în care taberele din organizația PNL Brăila se atacă și se sabotează continuu, Boboc simte nevoia să caute coechipieri în afara propriului partid, însă îl informăm că în PSD nu este nimeni interesat să-și asocieze imaginea nici cu omul Cătălin Boboc și nici cu politicianul Cătălin Boboc.

Înțelegem, de asemenea, că Boboc este interesat să-și asocieze imaginea cu candidatul care are cele mai multe șanse să câștige Primăria Bordei Verde, Dumitru Rotaru (PSD), dar atât candidatul nostru, cât și noi, ca partid, preferăm să ne lipsim de acest gen de asocieri.

Dumitru Rotaru nu și-a dat acordul ca imaginea lui să apară într-un material electoral al PNL și folosirea unor astfel de metode de către candidatul PNL pentru a mai «rupe» niște voturi este sub nivelul bunului simț.

PSD Brăila și candidații săi nu sunt interesați de niciun gen de asociere a numelui sau imaginii lor cu Cătălin Boboc și condamnăm astfel de manevre murdare prin care o aripă a PNL Brăila (mai bine zis, o aripioară, cea care îl susține pe Cătălin Boboc) înțelege să-și facă mai nou campanie, încercând să inducă o oarecare confuzie în rândul electoratului.

Dacă vrea să facă echipă cu cineva, Cătălin Boboc să înceapă prin a încerca să facă echipă cu cei din partidul său. Dacă se va concentra pe acest lucru, va fi atât de ocupat, încât n-o să-i mai rămână timp pentru a «curta» candidații altora.

În ceea ce-i privește pe primarii PSD, ei vor face echipă, ca și până acum, cu actualul și viitorul președinte al Consiliului Județean, colegul lor, Iulian Chiriac, care a dovedit deja că este un om de echipă.

Căutați-vă coechipieri în propriul partid și dacă nu-i găsiți, întrebați-vă de ce!”.