ROTARU: CONFERINTA PENTRU ALEGEREA PRESEDINTELUI PSD BRAILA POATE AVEA LOC SAPTAMANA VIITOARE SAU PESTE 2 SAPTAMANI

Presedintele interimar al PSD Braila, senatorul Ion Rotaru, declara ca la finalul acestei saptamani, in cadrul unei sedinte ce va avea loc la partid, se va decide data la care se va desfasura Conferinta Judeteana extraordinara pentru alegerea presedintelui organizatiei.

Rotaru spune ca pregatirea pentru alegeri nu este una foarte complicata, astfel incat Conferinta amintita poate avea loc chiar saptamana viitoare sau peste 2 saptamani: “Eu sunt in Bucuresti acum, ma voi intoarce maine, probabil; o sa avem o discutie si cu activul si o sa avem si o sedinta de Birou Judetean unde o sa stabilim toate elementele legate de organizarea acestor alegeri.

Partea de pregatire a alegerilor nu e complicata, fiindca fiind o conferinta extraordinara, nu va avea decat punctul asta pe ordinea de zi. Sigur ca putem discuta si alte lucruri, dar in conferintele extraordinare de alegeri, in general, e doar punctul respectiv. Ramane sa ne decidem maine-poimaine, in intalnirea pe care o vom avea la partid, la Braila, dar in principiu, este posibil ca aceasta conferinta sa aiba loc saptamana cealalta sau peste doua saptamani.

Fiind o conferinta judeteana extraordinara, statutul prevede un alt tip de vot decat la conferintele judetene ordinare, deci nu se va vota prin delegati. Participa membrii Comitetului Executiv Judetean, care sunt desemnati la momentul asta, deci nu se mai stabilesc alti delegati. Vor fi in jur 160-170 de membri ai Comitetului Executiv Judetean”.