ROTARU: DEPUTATII MEIROSU SI NITA POT SA CREASCA SI POT SA ADUCA O CONTRIBUTIE IN COMISIILE IN CARE ACTIVEAZA

Presedintele PSD Braila, Ion Rotaru, este de parere ca deputatii social-democrati Emilia Meirosu si Nicu Nita, care sunt la primul mandat, se incadreaza in “zona normalitatii”, in ceea ce priveste activitatea desfasurata pana acum.

Rotaru sustine ca in general, de la niste alesi aflati pentru prima data in Parlament nu te poti astepta sa aiba initiative spectaculoase, pentru ca trebuie sa se familiarizeze cu activitatea  si cu procedurile parlamentare: “La primul mandat nu poti sa excelezi in ceea ce priveste numarul de initiative, in implicare si in toate celelalte aspecte care tin de activitatea parlamentara, pentru ca e o perioada de acomodare, de intelegere, de a putea sa percepi tot ceea ce e posibil si necesar sa faci, din punct de vedere al calitatii de parlamentar.

Nu am o apreciere in niciun caz negativa, colegii nostri sunt pe o zona buna, sunt apreciati acolo, la nivelul comisiilor. Repet, nu au avut initiative spectaculoase sau implicari la un nivel foarte ridicat, dar nici nu au avut dificultati, deci sunt intr-o zona in care eu cred ca pot sa creasca si pot sa aduca o contributie, fiecare pe comisie, pe zona in care actioneaza – Emilia Meirosu pe zona de invatamant, Nicu Nita pe zona de agricultura.

Sunt prezenti, sunt implicati acolo, din informatiile pe care le am au o prezenta activa si alte lucruri n-as putea sa spun, de repros sau de apreciere la superlativ, pentru ca suntem in zona normalitatii, din punctul asta de vedere”.

Amintim ca in luna decembrie se implineste un an de la alegerile parlamentare din 2016, in urma carora Emilia Meirosu si Nicu Nita au obtinut primul lor mandat de deputat.