Rotaru, despre unii dintre candidatii PNL pentru parlamentare: Noi nu-i cunoastem foarte bine

p1070532

Presedintele PSD Braila, senatorul Ion Rotaru, a lasat astazi sa se inteleaga ca unii dintre candidatii liberali pentru alegerile parlamentare – care au fost stabiliti aseara, intr-o sedinta a PNL – nu sunt persoane cunoscute de cetateni. Chiar daca n-a dat nume, aluzia este evidenta la candidatul propus de liberali pe locul 1 pe lista de la Camera Deputatilor, primarul comunei Ciresu, Radu Popa, care este practic un necunoscut pentru mare parte dintre locuitorii judetului.

Rotaru a declarat insa ca daca persoanele respective au fost desemnate de liberali, prin vot, ca si candidati, inseamna ca sunt cele mai bune optiuni ale PNL: “In primul rand, este o decizie a fiecarui partid pe cine isi numeste/stabileste/aproba pe lista de candidati la alegerile parlamentare. Noi consideram ca PNL a ales cei mai buni oameni si vor fi niste competitori destul de valorosi, cu care vom face o campanie electorala speram noi corecta si curata. Daca i-a ales partidul si sunt desemnati in pozitiile fruntase, probabil ca sunt cei mai buni; este decizia lor. Noi nu-i cunoastem foarte bine”.

Amintim ca lista candidatilor PNL la alegerile parlamentare stabilita aseara, in sedinta organizatiei liberale judetene, nu este cea definitiva, fiindca nu a fost inca validata de Biroul Politic Judetean.