Rotaru e nemultumit ca Danut Mihai nu a avut curajul sa spuna PSD-ului ca va trece la PNL

rr7

Senatorul PSD de Braila Ion Rotaru considera ca  nu este normal ca liderii locali social-democrati sa afle din presa ca senatorul Danut Mihai, presedintele PC Braila, are de gand sa treaca la PNL. Rotaru a declarat astazi ca in contextual in care PC si PSD sunt aliati politici, ar fi fost firesc ca Mihai sa discute cu conducerea locala social-democrata, sa spuna ce nemultumiri are si eventual, daca problemele respective nu se puteau rezolva, sa le spuna in fata ca va trece la alt partid: “Pana la urma, este o optiune personala a lui Mihai Danut si eu am discutat in aceasta saptamana la Senat cu el, dar nu am auzit sa exprime o asemenea idee, Daca se va intampla, conform declaratiilor pe care domnul Boboc (presedintele PNL Braila, Catalin Boboc – n.r.) le-a facut si Mihai Danut n-are curajul, taria sa le faca, este problema lui. Pana una-alta, conservatorii sunt la guvernare cu noi, sunt aliatii nostri si nu se procedeaza asa. Daca ar avea o asemenea intentie, ar trebui sa spuna ce-l framanta, ce probleme are, daca are niste probleme care pot fi cumva rezolvate, daca sunt chestiuni pe plan local sau de alta natura – mie asa mi s-ar parea firesc, daca are o asemenea intentie. Nu a exprimat nicio astfel de intentie in discutiile noastre formale, sau informale; vom vedea ce se intampla. Nu mi se pare normal si firesc sa se intample lucrul acesta, dar daca se va intampla, este optiunea lui, este problema lui, nu ne deranjeaza foarte tare.

Noi nu am avut conflicte cu Mihai Danut niciodata, am avut discutii in contradictoriu la un moment dat, care s-au clarificat si s-a inchis acel subiect”.

Amintim ca deocamdata, singura confirmare oficiala cu privire la aceasta miscare politica vine din partea presedintelui PNL Braila, Catalin Boboc, care a declarat ca s-au purtat discutii pe aceasta tema si ca senatorul PC Danut Mihai va trece la liberali.