Rotaru: Epureanu mai are de crescut, dar asta nu inseamna ca nu poate fi presedintele CJ Braila, pana la alegerile locale

rr3

Ionel Epureanu, cel care va fi nominalizat de PSD pentru presedintia CJ Braila, este unul dintre cei mai “cuminti” consilieri judeteni, iar luarile sale de cuvant in actualul mandat ar putea fi numerate pe degetele de la o mana. Nominalizarea acestuia a fost una surprinzatoare, dat fiind ca in ultimii 3 ani alti social-democrati au fost mult mai activi si mai ofensivi in cadrul sedintelor de plen. Iar necesitatea de a avea “vana”, in calitate de presedinte al CJ, s-a dovedit iar si iar in ultimul an si jumatate, de cand liberalii, aflati in opozitie, “ataca” din toate pozitiile si pe toate subiectele, lucru care l-a exasperat deseori si l-a sleit de puteri pe actualul presedinte interimar, Viorel Mortu (PSD).

L-am intrebat astazi pe secretarul executiv al PSD Braila, Ion Rotaru (foto), ce calitati l-au recomandat pe Epureanu pentru aceasta nominalizare, dat fiind ca pana in prezent, acesta n-a iesit cu nimic in evidenta, in calitate de consilier judetean.

“Epureanu nu a iesit in evidenta cu nimic, este adevarat, insa el are o experienta in administratie, a fost viceprimar in orasul Ianca, apoi consilier judetean, e un om care a confirmat intr-o perioada relativ scurta, e adevarat, fiindca e un baiat tanar. Sigur ca mai are de crescut, dar asta nu inseamna ca n-ar putea sa indeplineasca atributiile de presedinte al CJ in perioada urmatoare, pana la alegerile locale”, ne-a spus Rotaru.

Chestionat daca experienta in administratie, ca si viceprimar, a fost atu-ul lui Epureanu, atunci cand s-a luat aceasta decizie, secretarul executiv al PSD Braila a confirmat: “Da, acesta a fost un argument. Exista putine lucruri pe care i le poti reprosa domnului Epureanu si eu sper sa poata sa gestioneze pana la finalul mandatului situatia din Consiliul Judetean”.