ROTARU: FAC APEL LA CEI DIN OPOZITIE SA SE EXPRIME INTR-UN MOD DECENT CA LIMBAJ, ATITUDINE SI GESTURI

Presedintele CJ Braila, Iulian Chiriac (PSD), este de parere ca scandalul si circul care se intampla la fiecare sedinta CJ nu afecteaza nici imaginea PSD si nici imaginea sa personala.

Chirac considera in ceea ce il priveste, are un comportament corect si civilizat, problema fiind la altii: “Eu cred ca m-am comportat corespunzator, am vorbit destul de frumos, n-am ridicat tonul, am raspuns la toate intrebarile, am incercat sa vin pe fiecare amendament al lor, sa le explic lucrurilor pe nume. Ne asumam, avand majoritatea in CJ, pe proiectele pe care ne-am propus noi in campania electorala, impreuna cu aliatii nostri”.

La randul sau, presedintele PSD Braila, Ion Rotaru, este de parere ca acest comportament echilibrat si civilizat a caracterizat dintotdeauna reprezentantii PSD, spre deosebire de alti politicieni locali: “Noi, ca partid si ca oameni, in decursul timpului – s-a putut observa foarte bine acest lucru – am avut intotdeauna o pozitie echilibrata si n-am depasit anumite limite. Eu fac apel si la cei din opozitie, ca pot sa-si exprime puncte de vedere, ca pot avea diverse solutii sau atitudini la o problema sau la alta, dar lucrul asta trebuie facut intr-un mod civilizat, decent si ca limbaj, si ca atitudine, si ca gesturi, pentru ca spunea domnul Chiriac aici de imagine… Imaginea nu stiu daca se castiga asa. Eu cred ca PSD a castigat intotdeauna din punctul asta de vedere pe o atitudine civilizata si echilibrata, si nu pe atitudine agresiva. Trebuie sa avem o atitudine constructiva si decenta”.