ROTARU: ÎN LINII GENERALE, S-AU STABILIT CANDIDAȚII PSD PENTRU FUNCȚIA DE PRIMAR ÎN APROAPE TOATE LOCALITĂȚILE DIN JUDEȚUL BRĂILA

Președintele PSD Brăila, Ion  Rotaru, declară că în ultima perioadă conducerea filialei a avut întâlniri cu aleșii locali social-democrați și cu președinții organizațiilor PSD din județ, pentru a discuta despre pregătirea alegerilor locale și despre candidații partidului la alegerile din 27 septembrie.

Rotaru a precizat că „în linii generale” s-au stabilit candidații pentru funcția de primar în aproape toate localitățile: „Am solicitat colegilor noștri să prezinte listele de consilieri și de asemenea, ofertele electorale și o analiză privind îndeplinirea ofertelor electorale cu care s-au prezentat în campania din 2016.

Ne propunem să facem o campanie curată, fără atac la persoană, dar vom merge pe o conduită de a critica tot ce nu funcționează la guvernarea PNL, pentru că și-au dorit foarte mult să fie la guvernare. Cu 20% sunt la guvernare și le-am susținut o serie întreagă de măsuri, pentru a nu ne acuza că din cauza PSD au probleme permanent”.

Pe de altă parte, liderul PSD a mai spus că social-democrați vor vorbi în campania electorală în principal despre realizările aleșilor lor: „La nivelul municipiului Brăila domnul primar Dragomir a avut un proiect și o ofertă electorală care a fost pusă în practică în mare măsură, fața Brăilei s-a schimbat. CJ a avut o serie întreagă de investiții și domnul Chiriac s-a preocupat și a avut aplecare spre tot ceea ce înseamnă problematica județului. Avem în multe localități realizări substanțiale, avem cu ce să ieșim în fața oamenilor și să le spunem ce-am făcut în această perioadă”.

Ion Rotaru a mai anunțat că PSD Brăila își propune să câștige funcția de primar în toate localitățile conduse la ora actuală de primari social-democrați, precum și funcția de președinte CJ, care este ocupată în prezent de social-democratul Iulian Chiriac. În plus, conducerea PSD are în vedere să mai câștige funcția de primar în încă una sau două localități din județ.