Rotaru: Iulian Chiriac inca este o posibila optiune a PSD, pentru functia de presedinte al CJ Braila

P1070137

Presedintele PSD Braila, Ion Rotaru, a declarat astazi ca partidul sau n-a renuntat complet la varianta de a merge pe varianta Iulian Francisk Chiriac, pentru functia de presedinte al Consiliului Judetean, chiar daca numele acestuia nu a aparut pe lista de candidati la CJ. Rotaru (foto) a explicat de deocamdata, conducerea PSD are in vedere mai multe persoane pentru aceasta functie si pana se va lua decizia finala, nu avea rost ca Iulian Chiriac sa renunte la functia de secretar de stat in Ministerul Agriculturii, pe care o detine in prezent: “El este una dintre optiuni, dar nu am luat o decizie finala. El este astazi secretar de stat la Ministerul Sanatatii, cand definitivam lista va trebui sa-si depuna demisia, sa se suspende, sa vedem care este procedura legala. Pana cand luam o decizie finala, nu am avut sa fie lansat in aceasta zona de lista de candidati.

Francisk Iulian este un tanar capabil, care a confirmat pe postul pe care l-a ocupat, nu au fost probleme, el este inca una dintre optiuni, dar fiind mai multe optiuni, mai avem inca o rezerva”.

Ion Rotaru a precizat ca in circa 10 zile, listele de candidati ai PSD vor fi definitivate si atunci se va sti cu certitudine care va fi situatia lui Chiriac.