ROTARU: MARIAN DRAGOMIR ȘI IULIAN CHIRIAC SUNT CEI MAI BUNI CANDIDAȚI PE CARE I-AM AVUT ȘI ÎI PUTEM AVEA ÎN ACEST MOMENT

„Marian Dragomir și Iulian Chiriac sunt cei mai buni candidați pe care i-am avut și îi putem avea în acest moment” – este declarația făcută de președintele PSD, senatorul Ion Rotaru, la finele săptămânii trecute, când social-democrații au depus listele de candidaturi pentru alegerile locale.

Președintele Rotaru a spus: ”Organizația Județeană PSD Brăila a avut întotdeauna reprezentanți în administrația publică ce nu numai că au făcut față problemelor pe care le-au avut de rezolvat, dar au și performat de fiecare dată. Avem astăzi aici doi dintre performeri – domnul primar Marian Dragomir și președintele Consiliului Județean, Iulian Chiriac – pe care îi susținem cu toată convingerea, pentru că, pe de o parte, au avut rezultate foarte bune, pe de altă parte, noi suntem convinși că sunt cei mai buni candidați pe care i-am avut și îi putem avea în acest moment. Sunt sigur mult mai buni decât adversarii noștri. Au demonstrat acest lucru.

De asemenea avem candidați buni în toate localitățile județului, la nivelul fiecărei primării, la nivelul consiliilor locale, al Consiliului Municipal și al Consiliului Județean. Suntem convinși că brăilenii ne vor acorda, ca de fiecare dată, votul și rezultatele pe care le vor obține colegii noștri din administrație îi vor satisface, pentru că obiectivul nostru este să avem o administrație performantă”.

La rândul său, Marian Dragomir  (care candidează pentru un nou mandat la conducerea Primăriei) a afirmat că PSD vine cu „cea mai bună echipă pentru Brăila, cu cei mai buni și performanți consilieri municipali, pentru a duce mai departe proiectele pe care le-am început. Mizez foarte mult în perioada următoare pe sprijinul Consiliului Județean, la fel cum am primit acest ajutor și în primii patru ani ai mandatului meu. Vreau să le mulțumesc în mod special tuturor brăilenilor care ne-au acordat încredere data trecută și cu siguranță vor alege și de această dată echipa care îi reprezintă cel mai bine”.

În ceea ce-l privește, președintele CJ, Iulian Chiriac (care, la rândul său, candidează pentru nou un nou mandat), a spus: ”Patru ani de zile, ați văzut, împreună cu domnul primar, cu echipa consilierilor municipali, cu echipa consilierilor județeni, am reușit să schimbăm nu numai fața municipiului Brăila, dar și fața județului Brăila. Datoria noastră- și proiectul meu «PENTRU BRĂILA TUTUROR» – este să continuăm aceste proiecte  împreună cu Primăria municipiului Brăila, dar și cu toate comunele din județ, indiferent de culoarea politică”.