Rotaru: PNL nu a depus documentele privind cheltuielile din campanie si de aceea se intarzie instalarea noilor autoritati brailene

P1170411

Presedintele PSD Braila, Ion Rotaru, a declarat astazi ca la nivel judetean se intarzie investirea primarilor si formarea noilor consilii locale si a Consiliului Judetean pentru ca PNL inca n-a depus toate documentele care certifica modul in care au cheltuit banii liberalii, in campania electorala. Liderul PSD a comentat ca nu este in regula ca un partid de talia PNL, care isi dorea sa ajunga la guvernare in plan local, sa nu fie capabil sa gestioneze cheltuielile pe care le-a facut intr-o singura luna si sa intarzie, astfel, instalarea noilor autoritati locale: “Ceea ce este ingrijorator este ca inteleg ca PNL-ul n-a depus nici astazi raportul de venituri si cheltuieli privind inchiderea campaniei electorale si acest lucru genereaza o intarziere in ceea ce priveste validarea candidatilor, desi la Braila au primit mandatele atat consilierii municipali, cat si cei judeteni, precum si o parte dintre ceilalti consileri si primari.

Mie mi-e greu sa inteleg de ce nu face PNL-ul lucrul acesta, pentru ca este un partid mare, un partid organizat, care vrea sa vina la guvernare. Nu au putut sa gestioneze, nu vor… Asta este interesul oamenilor, sa mai amanam inca o saptamana instalarea pe post a primarilor, a consilierilor si sa se apuce ce treaba? Cred ca este total contraproductiv si nu este in regula ceea ce face PNL-ul”.