ROTARU (PSD): DACA CHIRIAC (PSD) VEDE O AMORTEALA LA PARTID, POATE VEDEM SI NOI MAI BINE CE SE INTAMPLA LA EL, LA CJ

Presedintele PSD Braila, senatorul Ion Rotaru, nu este deloc incantat de evaluarea facuta ieri de catre presedintele CJ Braila, Iulian Chiriac (PSD), in legatura cu activitatea organizatiei politice amintite. Mai exact, Chiriac spunea ca PSD Braila se afla “intr-un pic de amorteala”, ca este necesara o schimbare de generatii in partid, dar si o schimbare a unor oameni, “pentru ca unii s-au plafonat, sunt de foarte mult timp pe anumite functii”. Pentru toate aceste motive, Chiriac considera oportuna candidatura sa la presedintia PSD Braila.

Rotaru a fost vadit deranjat de aceste declaratii ale colegului sau de partid si l-a avertizat astazi pe Chiriac ca daca incepe sa vada probleme in modul in care este condusa organizatia judeteana PSD, s-ar putea ca si sefii PSD sa inceapa sa vada probleme legate de modul in care este condus Consiliul Judetean: “Eu cred ca am eu o problema cu oftalmologul si o sa aiba el o problema cu mine, dupa asta. Daca trebuie sa-mi schimb dioptriile… Dar daca vede mai bine CJ activitatea organizatiei, poate vedem si noi mai bine ce se intampla la CJ, intre timp; dar asta-i alta poveste.

Nu, la organizatia judeteana, ca ansamblu, activitatea este fireasca, este normala; poate in aceasta perioada, avand in vedere faptul ca e vara, e vacanta, actiunile nu mai au aceeasi intensitate, dar in linii generale, activitatea se desfasoara normal si e pe un trend chiar ascendent. Da, se impune in anumite organizatii sa facem niste schimbari, este foarte adevarat, am mai spus-o si eu de mai multe ori, sunt oameni care unii au obosit, altii poate nu mai au chef, altii au alte intentii, unii sunt bolnavi, deci sunt situatii si situatii. Unii n-au fost foarte prezenti si activi si trebuie sa recunoastem si lucrul acesta. Ei vor fi alesi democratic”.

Rotaru a mai precizat ca deocamdata se discuta “ipotetic” despre alegerile interne, fiindca nu exista o decizie oficiala a conducerii PSD centrale si niste elemente concrete privind modul in care se va proceda.