S-au pus în vânzare, suplimentar, noi bilete pentru spectacolul „RAPSODIE ÎN DOI”

Brăilenii (și nu numai) interesați să vadă spectacolul „RAPSODIE ÎN DOI”, ce se va juca pe 21 februarie pe scena Teatrului „Maria Filotti”, au ocazia să cumpere biletele care se vor pune în vânzare suplimentar, ca urmare a faptului că mai nou, se poate ocupa 50% din capacitatea sălii de spectacole, dat fiind că am intrat în scenariul verde.

„Avem vești extraordinare! Datorită faptului că am intrat în scenariul verde, adică incidența cazurilor de COVID-19 a scăzut sub 1,5 cazuri noi la mia de locuitori, putem juca cu 50% din capacitatea sălilor de spectacole.

Cu bucurie vă anunțăm ca am suplimentat locurile la spectacolul «RAPSODIE IN DOI», programat duminică, 21 februarie.

Pentru a realiza acest lucru în condiții de maximă securitate pentru dumneavoastră, vă comunicăm că suntem nevoiți să decalăm cu un loc spectatorii care au achiziționat bilete pe rândurile 4, 6, 8, 10, 12, 14. Aceste detalii organizatorice vor fi rezolvate în sala de spectacole, fară a crea disconfort.

Cei care nu au apucat să-și cumpere bilete la spectacol, deoarece s-au epuizat repede, acum au posibilitatea să o facă. Pot alege varianta de a achiziționa bilete online, de pe Blt.ro sau de la Agenția Teatrului”, precizează reprezentanții teatrului.