S-a spanzurat din cauza unor imagini erotice facute publice de invatatorul ce-i era amant

971656_1376264185928034_524830129_n  10486104_10202141568596407_315689311_o

Poveste de dragoste extraconjugala incheiata  tragic, in localitatea braileana Marasu. O femeie de 44 de ani, casatorita, cu 3 copii, s-a spanzurat, cand a aflat ca rudele si vecinii au vazut imagini cu ea in ipostaze erotice, facute de amantul sau, invatatorul din sat. Invatatorul Florin State, in varsta de 39 de ani – care, potrivit satenilor, mai avea si alte iubite, dintre femeile maritate din sat – a filmat-o cu telefonul mobil pe femeie, in tipul unor partide de amor, dupa care i-a dat telefonul unei verisoare a acesteia, cu care lumea spune ca avea o relatie amoroasa, in paralel. Aceasta din urma a arata pozele mai multor sateni, dar si rudelor celei suprinse in imaginile compromitatoare. De rusine ca a fost descoperita si ca tot satul  a vazut-o dezbracata, dar si de teama reactiei sotului sau, cea vizata si-a pus capat zilelor.

Sotul femeii, Iulian Oltei (foto2), spune ca s-au cunoscut cu invatatorul Florin State (foto 1) fiindca acesta locuia in vecini si a fost suprins sa afle ca intre cei doi era mai mult decat o relatie de simpla prietenie: “Au filmat-o cand s-a iubit cu domnul invatator si au tras-o pe telefon si au vrut sa rada de ea si si-a pus capat zilelor. El, invatatorul a filmat-o si le-a dat la celelalte femei si au aratat imaginile in sat, chiar soacrei mele i-a aratat. Probabil ca i-a fost rusine si cred ca din cauza asta a si ajuns la ce a ajuns. As fi iertat-o, ca 25 de ani am trait impreuna, 3 copii avem si era de iertat, ca a gresit. Nu am discutat cu invatatorul, ca a fost necazul asta si nu am avut cand sa discut”, ne-a spus Iulian Oltei.

Potrivit lui Oltei, State nu s-a multumit cu o singura iubita, adica sotia vecinuui, ci a avut o legatura si cu verisoara acesteia, precum si cu inca o alta femeie din sat: “Cu trei femei a avut relatii, deci sotia mea a fost a treia”.

Sora celei decedate, Mariana Serban, a fost si ea oripilata de fapta invatatorului: “Si-a luat viata din cauza a trei persoane de la noi din sat si vrem sa se faca dreptate. Acest profesor a fost vecin cu verisoara mea si fiind prieteni, s-au apropiat mai mult si am auzit ca si sora noastra s-a implicat mai mult si acest profesor a facut niste imagini cu ea, facand acolo… ce-o fi facut … in timp ce intretinea relatii sexuale…  si acest profesor, invatator, le-a dat pe internet, pe Facebook. Si verisoara noastra a aratat la toata lumea si ea probabil ca i-o fi fost frica de sotul ei, rusine de copii ei si si-a pus capat zilelor”.

Vecinii, care au auzit povestea si unii dintre ei au vazut si imaginile, sunt socati de modul in care a reactionat femeia la gestul iresponsabil al invatatorului si cred ca State ar trebui sa ajunga dupa gratii :“Ea ar fi umblat dupa acest invatator, acest invatator  ar fi filmat-o cand a facut sex cu ea, telefonul cu care a filmat-o i l-a dat altei femei, iar aceasta a transferat pozele prin sat, la lume. Si cand a auzit fata asta ca a fost filmata, s-a spanzurat. Astea trei persoane ar trebui arestate, cele care au umblat cu acel telefon,luate la la zdup! Si invatatorul dus la cea mai grea puscarie, acest invatator, ca putea sa profite de elevii oamenilor, la scoala, acest criminal! Ca se duce si face sex cu el si dupa aia te si pozezi!” ne-a spus, indignat, Grigore Stan, un vecin al familiei.

Contactat telefonic, invatatorul, care nu mai este in sat, a refuzat sa faca orice comentarii pe aceasta tema.

Amanta lui a fost inmormantata astazi. Vom reveni cu detalii.