Sâmbătă, în Divizia A2 de volei feminin, seria Est: ACS Sport Plus Brăila -CSM Constanța

Duel de foc pentru ACS Sport Plus Brăila: sâmbătă, în etapa a patra a Diviziei A2 de volei feminin, seria Est, echipa brăileană va primi vizita CSM Constanța. Partida de la sala Carantina este programată la 12.30.

ACS Sport Plus Brăila revine în fața spectatorilor din postura de lider după două jocuri, două victorii (3-0 cu CSM Focșani si 3-2 în ultimul joc de la Galați, cu CSU). Rezultatele din primele jocuri au propulsat brăilencele ca favorite în fața constănțencelor, care au bifat doar un succes pe teren propriu, cu CTF Mihai I București, în runda inaugurală.

„Avem tot lotul valid și credem că putem obține o nouă victorie, care să ne consolideze poziția de echipă puternică în eșalonul doi voleibalistic al țării. Sunt convins că iubitorii de sport, susținătorii nostri, vor fi în sală și ne vor purta către un nou succes”, declară Constantin Baciu, președintele clubului.

În luna decembrie sunt programate alte două confruntări ale ACS Sport Plus Brăila: în deplasare, cu CTF București și acasă, cu CSM București.

sursă foto: https://sportplusbr.ro/