Șapte localități din județul Brăila nu vor avea apă potabilă joi. CUP Dunărea va întrerupe furnizarea apei pentru executarea unor lucrări

Compania de Utilități Publice „Dunărea” Brăila anunță că va întrerupe furnizarea apei potabile joi, 1 ianuarie, orele 8:00 – 22:00, pentru executarea unor lucrări de remediere la conducta de transport PEHD DN 630.

Vor fi afectați de oprirea furnizării apei utilizatorii casnici, agenții economici și instituțiile publice din localitățile: Cazasu, Tudor Vladimirescu, Scorțaru Vechi, Comăneasca, Siliștea, Mărtăcești si Muchea.

„Regretăm faptul că vor fi afectați de aceste lucrări mai mulți utilizatori și îi asigurăm că societatea noastră va face tot ce este necesar pentru finalizarea lucrărilor și reluarea furnizării apei potabile într-un timp cât mai scurt, dar aceste intervenții sunt necesare pentru modernizarea rețelelor de distribuție a apei potabile. Totodată, rugăm toți abonații afectați de lucrări să își asigure rezerva minimă de apă pentru consum și uz casnic pe perioada întreruperii furnizării apei.

De asemenea, vă aducem la cunoștință că la reluarea alimentării cu apă este posibil ca la robinete să curgă apă tulbure, din cauza antrenării depunerilor din conducte. Recomandăm să se folosească apa doar în scopuri menajere, pentru scurt timp, până la limpezirea ei”, se arată într-un comunicat dat publicității.