Sarbu, lui Viorel Mortu: Invitati la a vorbi civilizat, dar pentru dvs, Nechita este “obsedat”

P1090002

Consilierii judeteni liberali au parasit astazi sedinta CJ Braila inainte de finalul acesteia, in mod de protest fata de atitudinea sefului judetului, Viorel Mortu (PSD), care l-a numit “obsedat” pe colegul lor, Ovidiu Nechita, in timpul unei dispute acide cu acesta. Conflictul a fost pornit de Nechita, care l-a acuzat pe Viorel Mortu ca “imperecheaza oamenii” la CJ, fiindca presedintele Consiliului declarase ca functionarii de la Audit vor lucra in “pereche”. In replica, seful judetului i-a reprosat liberalului „vulgaritatea” comentariului si a concluzionat: “Dar te joci cu obsedatul?”.

Chiar daca Nechita personal nu s-a aratat foarte afectat de aceasta caracterizare, colegul sau, Marian Sarbu (PNL), s-a ridicat si a dat semnalul liberalilor sa paraseasca sedinta CJ. “Tocmai dvs invitati la calm, la a vorbi civilizat, dar pentru dvs, domnul Nechita este obsedat… Multumim frumos!”, a spus Sarbu, inainte sa iasa din sala.

Vazand ca Marian Sarbu paraseste sedinta, ceilalti alesi liberali, cu exceptia lui Horia Tanasa, si-au strans lucrurile si au facut acelasi lucru.