Schimbare la conducerea PNL Însurăței: Daniel Angelin Cîrîc a fost desemnat președinte interimar al organizației locale. Prima sarcină: organizarea în vederea alegerilor pentru Primăria Însurăței

Schimbare la conducerea PNL Însurăței: Daniel Angelin Cîrîc este de astăzi noul președinte al organizației liberale amintite.

După cum ne-a declarat președintele PNL Brăila, deputatul Alexandru Popa, „azi a fost numit în Biroul Politic Județean domnul Cîrîc ca președinte interimar, el urmând să se ocupe de organizarea alegerilor care vor urma în această localitate. Domnul președinte Mocanu a luat hotărârea să facă un pas înapoi, dându-și demisia”.

Cîrîc are 54 de ani și a candidat ca independent la Primăria Însurăței. În legătură cu acest subiect, Popa a comentat: „El este un vechi membru PNL. Înainte că candideze ca independent a fost liberal. Zilele trecute s-a înscris din nou în PNL și în cadrul BPJ am decis ca el să preia conducerea PNL Însurăței, ca președinte interimar și să se ocupe de organizarea alegerilor care vor urma în această localitate. Am încredere că va face treabă bună în ceea ce privește organizarea acestor alegeri”.

Articole asemănătoare

Comment

 • Florica Punga

  10/05/2022

  Este o persoana serioasa, un bun familist, un om de afaceri care a activat în domeniul agricol în mod profesionist încă de la o vârstă la care alții încearcă sa-si descopere mici pasiuni.
  Are un nivel de viata ridicat, o situație financiara personala solida, dobândită din munca în domeniul privat(nu s-a imbogatit fiind bugetar de profesie).
  Eu nu sunt rezident în Insuratei, dar am sa-l sustin în fata cunoștințelor mele sa-l susțină și sa-l voteze în eventualitatea ca va avea nevoie de astfel de susținere…

  Replay

Lasă un răspuns