Școala de vară „Brăila. Muzeul de pe stradă. Povești de altădată” – o invitație făcută nu doar copiilor, ci și adulților

Ofertă pentru o vacanță altfel: Școala de vară „Brăila. Muzeul de pe stradă. Povești de altădată”, ce se va desfășura în perioada iulie – august 2022, în Centrul istoric, la sediul Muzeului Brăilei „Carol I” și la Centrul Diversității Culturale. Invitația este făcută nu doar copiilor, ci și adulților, inclusiv familiilor.

Printre activitățile propuse se numără tururi tematice, vizite în expozițiile deschise la sediul Muzeului Brăilei „Carol I” și Centrul Diversității Culturale, ateliere, prezentări, jocuri, invitați surpriză.

Coordonatori: Geta Șerbănescu, muzeograf – Serviciul Relații Publice și Camelia Hristian, șef Serviciul Relații Publice.

Înscrieri la telefon: 0339.40.10.02, 0339.40.10.03, pe e-mail: serbanescu.geta@gmail.com și cccccamelia@yahoo.com, la sediul Muzeului Brăilei „Carol I” și Centrul Diversității Culturale.

(Pe afiș sunt cărți poștale și fotografii de epocă din colecțiile Valeriu Avramescu, Valerică Butoi, Asociația Muzeul Jucăriilor București, Centrul Diversității Culturale)

Articole asemănătoare

Lasă un răspuns